2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında İnşaat Mühendisliği Uygulamaları dersini seçecek öğrencilerimizin bu ders kapsamında çalışmak istedikleri alanları tespit etmek amacıyla aşağıda verilen formu eksiksiz doldurup iletilmeleri gerekmektedir.

     • Danışmanlık yapılacak öğrenci sayısı, bitirme ödevi alacak toplam öğrenci sayısı, öğretim üyesi sayısına bölünerek her öğretim üyesinin asgari alabileceği öğrenci sayısı Bölüm Başkanlığı tarafından belirlenir.

     • Öğrencilerin çalışmak istedikleri bilim dallarını belirleyen formda talep ettikleri ilk 3 tercihe göre seçim yapılacak olup ilgili bilim dallarında Öğretim Üyesi kontenjanları dolu ise, Bölüm Başkanlığı takdiri ile öğrenciler, uygun görülen bilim dalına yerleştirilecektir.

     • Danışmanların atamaları, Ekle/Sil haftasında Bölüm Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

     • Ekle / Sil haftasında İnş. Müh. Uygulamaları ders kaydını teyit ettirmek için dersin sorumlu öğretim üyesi ile görüşülmesi gerekmektedir.

     • Öğrencilerin çalışacakları konu ve grup üyeleri belirlendikten sonra çalışma takvimleri kendi danışmanları ile hazırlanır.

 

Formlar en geç 14.02.2022 tarihine kadar insaatmuh@aku.edu.tr adresine mail olarak gönderilmelidir

İnşaat Mühendisliği Uygulamaları Dersi Tez Tercih Formu (word) İçin TIKLAYINIZ.

İnşaat Mühendisliği Uygulamaları Dersi Tez Tercih Formu (pdf) İçin TIKLAYINIZ.

♦♦♦ Bu dersin alınabilmesi için ilk dört yarıyıldaki derslerin başarılmış olması şartı aranır. 

Not:Öğrenciler, güz döneminde inşaat mühendisliği tasarım dersi için birlikte çalıştıkları Öğretim Üyeleri ile bu ders kapsamında da çalışacaklardır.

01 Şubat 2022, Salı 1641 kez görüntülendi