AKÜ İnşaat Mühendisliği Kulübü tarafınca 27 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 14.30’da Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen “6 Şubat Depremlerinde Yapı Denetim Sisteminin Önemi ve Deprem Psikolojisi” başlıklı panelde AKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Aylin SALTÜRK ve Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Dernek Genel Başkanı Nazmi ŞAHİN konuşmacı olarak yer aldı. Fakültenin akademisyen ve öğrencilerinin yanı sıra iş dünyasının temsilcileri de katılımıyla gerçekleşen programda Nazmi ŞAHİN, yapıların dayanıklılık sürecinden bahsederek deprem konusunda özellikle Mecidiye Mahallesinin riskli olduğu belirtirken, Dr. Öğr. Üyesi Aylin SALTÜRK ise deprem psikolojisinin etkileri en az düzeye indirmek için yapılması gerekenlerden bahsetti.

16 Ocak 2024, Salı 44 kez görüntülendi