İnşaat Mühendisliği Tasarımı dersi için danışman atama süreci bu dönem itibariyle “Mühendislik Fakültesi Tasarım ve Uygulama Dersleri Uygulama Esaslarına” göre belirlenecektir.

Buna göre 26 Eylül tarihi itibariyle derslerin başladığı hafta içinde derse kayıtlı öğrenci sayısı kesinleştikten sonra dersi verecek öğretim üyesi sayısına bölünerek öğretim üyesi başına düşen öğrenci sayısı bölüm tarafından tespit edilecektir.

Öğrenciler, bu ders kapsamında birlikte çalışmak istedikleri öğretim üyesi ile görüşüp aşağıda verilen Uygulama Sözleşmesini tarafların imzaları tamamlanmış şekilde teslim edeceklerdir.

İnşaat Mühendisliği Tasarımı dersi kontenjanları 49 öğrenci için ekteki listede verildiği şekilde düzenlenmiştir.

Her Bir Öğretim Üyesine Düşen Öğrenci Sayıları

NOT: Bu sayılar dikkate alınarak imzalanan formların 3 Ekim Pazartesi günü 17: 30′ a kadar Arş. Grv. Saliha ÇİFCİ’ ye  teslim edilmesi gereklidir. (İnşaat Mühendisliği Laboratuvar Binası 147 Nolu Oda)

♦♦♦ Bu dersin alınabilmesi için ilk dört yarıyıldaki derslerin başarılmış olması şartı aranır.

İnşaat Mühendisliği Tasarım/Uygulama Dersi Uygulama Sözleşmesi (pdf)

İnşaat Mühendisliği Tasarım/Uygulama Dersi Uygulama Sözleşmesi (word)

29 Eylül 2022, Perşembe 401 kez görüntülendi