Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Kulübü ile Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Uyuşturucu ile Mücadele konulu konferans gerçekleştirildi.

Mühendislik Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen konferansta Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden Başpolis Memuru Ahmet PALON tarafından Uyuşturucu ile Mücadele anlatıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak uyuşturucu ile mücadeleyi sadece polislerle sınırlı tutmadıklarını belirten, mücadeleyi genele yaymak ve vatandaşların da emniyet personeline desteklerini ve duyarlılığını artırmak amacıyla da 3 bin kişiye eğitim verdiklerini kaydeden PALON, “Belirli miktarda alındığında kişinin merkezi sinir sistemine etki ederek, akli, fiziki ve psikolojik dengesini bozan, kişi ve toplum içerisinde ekonomik ve sosyal çöküntü meydana getiren, alışkanlık ve bağımlılık yapan, kullanılması, bulundurulması, üretilmesi ve satışının kanunlarla yasaklandığı maddelere uyuşturucu madde denir” diye konuştu.

Öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan GÖRHAN tarafından Afyonkarahisar İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer ÜNÜVAR ‘a hediyesi takdim edildi.

 

 

 

 

16 Aralık 2019, Pazartesi 828 kez görüntülendi