Afyon Kocatepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Kulübü tarafından “Uygulamalı Çatı Teknolojileri” konulu konferans düzenlendi.

Türkiye’ nin köklü firmalarından biri olan Kılıçoğlu Çatı firmasının eğitim koordinatörü tarafından teorik ve uygulamalı olarak çatı sistem detayları anlatıldı. Yeni nesil çatı uygulamalarından bahsedilerek hem ekonomik hem de çevreci ürünler hakkındaki teknik bilgiler İnşaat Mühendisliği öğrencilerimize aktarıldı. Konferans sonunda ise uygulamalı olarak çatı dizaynı ve döşemesi uygulamalı olarak öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi.

Konferansa Mühendislik Fakültesi Dekanı Ahmet Yıldız, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Akbulut, diğer bölüm hocalarımız ve öğrenci arkadaşlarımız katılmıştır.

05 Aralık 2019, Perşembe 497 kez görüntülendi