Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İnşaat Mühendisliği Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Üniversite girişinde Bayan öğrencilere üzerinde “Dünyada Her Şey Kadınların Eseridir” yazılı karanfil dağıttı.

İnşaat Mühendisliği Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Süleyman GÜCEK, “Bayan Öğrencilerin motivasyonunun hem de farkındalık düzeyinin artırılması açısından Kadınlara verilen değerin önemli günlerde yapılan etkinliklerin faydalı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Dünya Kadınlar gününü karanfillerle kutlayan İnşaat Mühendisliği Kulübü 500 Adet karanfili Üniversite girişinde ve Mühendislik fakültesinde dağıtırken, Kadın’a şiddete hayır sloganı ile Kadınlar bir çiçektir değer vermek gerekir dediler.

Etkinlik ekibinde bulunan öğrencilerden Hande Çankaya, Seda Çolak, Altay Ökten, Ömer Çakan, Barış Arı; “8 Mart Dünya Kadınlar gününde bayan arkadaşlarımıza karanfil dağıtmaya karar verdik, bu vesile ile öğrenci arkadaşlarımızla bir araya geldik, onlara en azından güler yüzümüzle beraber karanfil hediye ettik. Buradan bir kez daha kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyor, kadınlara şiddete hayır diyoruz.” dedi.

   

 

 

 

08 Mart 2019, Cuma 708 kez görüntülendi