Etkinlik kapsamında fakültede bulunan yaklaşık 100’e yakın akademik personeli odalarında ziyaret ederek kendilerine Türk Bayrağı hediye ettiler.

Etkinliğe Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldız ile başlayan daha sonra tüm akademik personeli ziyaret eden İnşaat Mühendisliği Kulübü öğrencileri farkındalık yaratmak için bu özel günde hocalarını ziyaret edip onları mutlu etmek istediklerini aynı zamanda milli birlik ve bilincimizi vurgulamak açısından Türk Bayrağı hediye ettiklerini belirttiler.

Etkinlik gün boyu devam ederken fakültede bulunan yaklaşık 100’e yakın akademik personel ziyaret edilerek üzerinde “Gelecek Gençlerin, Gençler İse Öğretmenlerin Eseridir. Gününüz Kutlu Olsun Hocam” yazılı notla birlikte Türk Bayrağı hediye edildi.

26 Kasım 2018, Pazartesi 585 kez görüntülendi