2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ 

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü, Atatürk Kültür Merkezinde 11 Mayıs 2018 tarihinde Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlayan ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet YILDIZ ile Mühendislik Fakültesinden çok sayıda akademisyen, öğrenci ve öğrencilerin ailelerinin de katılımlarıyla gerçekleşen törende Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet YILDIZ’ın yaptığı konuşmanın ardından, mezun olan öğrencilere diplomaları Öğretim Üyeleri tarafından takdim edildi.

 

 

 

 

 

 

İnşaat Mühendisliği Bölümünde Normal Öğretim Programındaki öğrencilerimiz arasında ortalamaya göre yapılan sıralamada; bölüm birincisi Kadir ASAL, bölüm ikincisi Ayşe BİLGİÇ ve bölüm üçüncüsü Ramazan YÜKSEL olarak belirlendi. İkinci Öğretim Programı için yapılan sıralamada ise; bölüm birincisi Hakan KUMRU, bölüm ikincisi Ersan ÇAKMAK ve bölüm üçüncüsü Mehmet Akif AÇAR oldu.

İnşaat Mühendisliği Bölüm Birinciliğinin yanı sıra Fakülte Birinciliğini de üstlenen öğrencimiz Kadir ASAL, mezuniyet kütüğüne isim plakasını çaktı ve 2017-2018 Akademik Yılı Birincilik Plaketini Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet YILDIZ’ın elinden aldı.

Halk Oyunları Gösterisinin de yer aldığı tören, keplerin havaya fırlatılması ve anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

 

26 Haziran 2018, Salı 596 kez görüntülendi