Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi Bölümümüz öğrencilerine yönelik İnşaat Mühendisliği Kulübü tarafından  “19 Aralık İnşaat Mühendisleri Günü” dolayısıyla üniversitemiz sosyal tesislerinde gala gecesi düzenlendi.

Konferansın açılış konuşmasını gerçekleştiren İnşaat Mühendisliği Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Süleyman Gücek, “İnşaat mühendisliği kurucu mühendislik alanlarının başında gelmektedir. Bu bağlamda evrensel bir meslektir. Kendilerine emanet edilen dünyada, sürdürülebilir bir yaşam kalitesini artırmak amacıyla mesleki bir yetkinlik, etik bir anlayış ve geniş bir işbirliği içerisinde olmak durumundadırlar.  Aynı zamanda inşaat mühendisleri de bir medeniyet kurucusu ve geliştiricisidirler. Bu birlik ve beraberliğin devam etmesi hepimiz için çok önemlidir. Çünkü sizlerin mutlu olması derslerinize motivasyon aracı olarak yansıyacak ve başarınızda önemli bir etken olacaktır.  Bu özel gününüzü kutluyor, yaşamınızda başarılar diliyorum. ” dedi.

AKÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Akbulut, “Bu birlik ve beraberliğinizin devamını sağlamak amacıyla bizler de hocalarınız olarak burada bulunmaktan çok memnun olduk. Hep birlikte kültürel ve sosyal etkinliklerle de moral motivasyonunuzun artması bizler içinde önemlidir. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen danışman hocanıza ve kulüp yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel etkinlikler olduğu sürece bizler de sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.  Gününüzü kutluyor, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

20 Aralık 2018, Perşembe 374 kez görüntülendi