İMO Afyonkarahisar Temsilciliği ve Genç-İMO Afyonkarahisar tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği Mühendislik Fakültesi konferans salonunda yapılmıştır. Etkinlikte sunumu Genç-İMO 4. sınıf temsilcisi Seda AKYAR yapmış, sonrasında Bölüm Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Cahit GÜRER ve Genç-İMO Okul Temsilcisi Behiye Buse GEÇER konuşma yapmıştır. Ardından Anadolu Üniversitesi Porsuk MYO İnşaat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülgün YILMAZ bir konuşma yapmıştır. Konuşmada Dünya Kadınlar Gününün nasıl ortaya çıktığı ve mühendislikte kadın olmak konuları ele alınmıştır.

Ayrıca Genç-İMO sınıf ve okul temsilcilerinin soru-cevap şeklinde hazırlamış oldukları video gösterilmiştir. Seminere Bölümümüz öğretim üyeleri ve elemanları, İMO Afyonkarahisar Temsilcisi Sinan Millik, Mesleki Denetim Sorumlusu Ayşegül SEVİM ve Bölümümüz öğrencileri katılmıştır.

İki saat süren seminerden sonra kokteyl düzenlenmiş ve Dünya Kadınlar Gününün anlam ve önemini vurgulamak adına karanfil dağıtılmıştır.

17 Mayıs 2018, Perşembe 239 kez görüntülendi